Tarieven

De doorlooptijd van uw opdracht

  • Een telefonische intake. Dit gesprek is kosteloos;
  • Het inventarisatiegesprek / kennismaking. U betaalt hier slechts de kilometervergoeding. Het gesprek van maximaal drie kwartier is kosteloos;
  • Het uitwerken en goedkeuren van de offerte, waarna de opdracht kan gaan aanvangen. Na goedkeuring van de offerte en betaling van de eerste termijn wordt er gestart. Afhankelijk van de zwaarte van de opdracht wordt hier een uurtarief- of een all-in tarief voor berekend, conform de offerte en wens van de klant. U weet in beide gevallen waar u aan toe bent.
  • Er volgen altijd evaluatiemomenten.

Bij Almere Consultant kunt u ook betalen via iDeal. Op de door u te ontvangen factuur treft u deze mogelijkheid aan.

Intake

Ik start altijd met een intake. Dit zal in de meeste gevallen eerst een kort telefonisch gesprek zijn, gevolgd door een gesprek bij u op het bedrijf of op een door u aangewezen plaats wanneer dit noodzakelijk is. Deze intake kan in de regel snel plaatsvinden en kan zowel ‘s avonds als overdag.

Behoeftes en vraagstellingen

In dit kennismakingsgesprek van maximaal drie kwartier leg ik samen met u vast waar uw behoeftes en vraagstellingen liggen. Ik zal na de inventarisatie in een offerte aangeven hoe vaak en gedurende hoeveel uren wij zullen overleggen. In deze uren zitten ‘gespreks’-uren en ‘uitwerk’-uren. Deze uren zijn inzichtelijk in een overzicht van de tijdbesteding.

U ontvangt na ieder gesprek een verslag. Wanneer er door mij zaken voor u worden uitgevoerd bij derden, dan ontvangt u altijd een verslag en/of een CC van de mail.

Prijsindicatie

Bij voorkeur hanteren we standaard-tarieven. Dat is voor iedereen duidelijk. De meeste klanten van Almere Consultant werken vanuit het ‘kwartaalprogramma’: er wordt vier keer per jaar een bezoek gebracht aan de onderneming/ondernemer, waarbij er een analyse is van het bedrijf en de ondernemer, er wordt gekeken naar structurele verbeteringen om de werkwijze en/of het rendement te verbeteren en er een begroting wordt gemaakt.

Bij de omschrijvingen worden reeds prijsindicaties aangegeven met een heldere eerste omschrijving.