Over Mij

René Verschuren
René Verschuren

Mijn naam is René Verschuren.

Ik ben tien jaar zelfstandig ondernemer geweest als eigenaar van Supermarkt VERSCHUREN v.o.f. te Almere, Flevoland , handelend onder de naam C1000 Jaagmeent.

Daarvoor ben ik accountmanager en bedrijfsadviseur geweest bij Schuitema NV, met verantwoordelijkheid voor 14 tot 16 zelfstandig ondernemers en ben ik bedrijfsleider geweest bij Hoogvliet Supermarkten B.V..

Sterke kanten die ik heb opgedaan in deze rollen zijn:

  • situationeel leidinggeven
  • effectief communiceren
  • analytisch denken en handelen
  • toekomstgericht werken
  • doen van marktanalyse
  • aansturen op basis van de vaardigheden van de ondernemer
  • kernproblemen vaststellen en deze benoemen om vervolgtrajecten op te zetten

Almere Consultant

Almere Consultant is inmiddels een gerenommeerd bedrijf geworden, met kennis van zaken in veel takken van het bedrijfsleven. Ik richt mij voornamelijk op ZZP-ers en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf met een consultantsbureau dat gericht is groei van de onderneming.

Ik wil deze ondernemers graag ondersteunen bij het efficiënter maken van hun onderneming met als doel: meer rendement en plezier in het werk.  Ondernemingen behalen meer rendement met een gerichte visie en een goed stappenplan.

Met mijn kennis van het bedrijfsleven denk ik graag met u mee en kan u passende oplossingen aanbieden. Daarbij ben ik zeer betrokken bij u en bij uw bedrijf. Ik wil dan ook altijd het naadje van de kous weten en zal altijd uw bedrijf bezoeken om een totaalbeeld te krijgen. Ik kan u daardoor een passend advies geven waardoor u denkt: ik heb weer ‘Alles voor elkaar’!

Mijn specialisme ligt met name in het verhogen van productiviteit door het juiste organigram neer te zetten. De daarbij behorende structuren zijn daar uiteraard een belangrijk onderdeel van. Het lijkt zo logisch: “de juiste man op de juiste plaats”, maar gebeurt dat overal? Ik help u om uw inzicht hierin te verhogen.

Onafhankelijk

Almere Consultant is een volstrekt onafhankelijk bedrijf dat coaching, bedrijfsadviezen en trainingen verzorgt.

Om deze onafhankelijkheid te behouden werkt Almere Consultant met verschillende partners samen. In elke categorie zijn er meerdere partners, zodat de klant van Almere Consultant kan kiezen.

Bedrijfsgegevens

Kamer van Koophandel: Inschrijfnummer: 74277898
BTW-nummer: NL001900698B32

Hier vindt u mijn Algemene Voorwaarden.

Hoofdorganisatie

“ Organisatie-adviesbureaus & Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (BIK-codes 70221 en 70222).”

Nevenorganisatie

“Advies op het gebied van structuur, personeel en beleid. Ondersteuning bij ingewikkelde wijzigingen. Structuurondersteuning voor (her)starters. Financiële analyses. Mediation en vestigingsplaatsonderzoek.”


Mede-eigenaar van

Andere werkmaatschappijen

Accountants/Belastingadvies/Administratiekantoor

Banken

knab
www.knab.nl

Scans

Samenwerking

Adalyse