Coaching

Wat u zoekt

U weet inmiddels hoe het werkt in uw bedrijf en heeft verschillende zaken aangepast of wilt deze aanpassen. Daarbij kunt u wel wat steun gebruiken.

Iemand die u helpt om het juiste pad te bewandelen. Iemand die u weer terugzet op het uitgestippelde pad. Iemand die u scherp houdt.

Een sparringpartner die u regelmatig ziet en spreekt over de voortgang van uw bedrijf. Niet de ‘man van het hoofdkantoor’, maar iemand die over u en uw bedrijf waakt.

Zo’n adviseur is nu een coach. Hij laat niet los totdat u bereikt heeft wat u wilt bereiken en kan dat periodiek – samen met u – controleren.

Almere Consultant is zo’n coach. En voor de investering hoeft u het niet te laten. Hieronder staan twee opties, maar in overleg zijn andere afspraken uiteraard mogelijk!

Kwartaalgesprekken

U krijgt viermaal per jaar de coach op uw bedrijf. Er wordt gekeken naar de stand van zaken, hoe de omzet en het rendement kan worden verhoogd en hoe het met ú gaat. U bent de spil van het bedrijf! Hoe kunt u het uzelf makkelijker maken?

Daarnaast begroten we de omzet voor het komende jaar en kunt u onbeperkt telefonisch overleggen. Grote financiële planningen (bijvoorbeeld in het geval van schulden) zitten niet in dit traject. Na ieder contact krijgt u een verslag.

Maandgesprekken

U heeft maandelijks een gesprek met de coach. In dit traject vinden alle voorkomende werkzaamheden plaats, behalve schuldsaneringen en juridische werkzaamheden.

U betaalt hiervoor € 200,00 per maand exclusief BTW en reiskosten. Ook bij dit traject kunt u onbeperkt telefonisch overleggen. De overeenkomst is voor minimaal zes maanden.

Meer informatie? Neem contact op!